Draadloze Bluetooth Oordopjes - Geschikt Voor IOS en Android

283x bekeken
30-08-2019
Draadloze Bluetooth Oordopjes - Geschikt Voor IOS en Android
€ 14,95
Beschrijving Muziek erbijZonder muziek is het leven een stuk minder leuk. Fietsen naar je werk, een bezoek aan de sportschool, een lange reis, allemaal een stuk minder vervelend met je lievelingsmuziek erbij. Met deze draadloze earbuds heb je je favoriete artiesten altijd binnen bereik zonder last te hebben van kabels die in de weg zitten. Je slaat makkelijk een nummer over. Zodra je Spotify aanzet ben je met deze oortjes in de tijd gegarandeerd zo vergeten.
Gebruiksvriendelijke oortjesHet maakt niet uit of je een Android of IOS-device hebt. Deze earbuds zijn voorzien van Bluetooth versie 4.2 en werken altijd. Natuurlijk zijn ze uitgerust met 360 HD surround sound, dus de muziekbeleving is van hoge kwaliteit. Door de handige smart noise reduction heb je geen last van storende geluiden van buitenaf. Ook hands free bellen behoort tot de mogelijkheden.
Scherp geprijsdMet de handige bijgeleverde chargebox kun je deze earbuds opladen waar je maar wil. Zelfs onderweg, zodat je ze altijd kunt gebruiken wanneer je ze nodig hebt. Ze zijn een stuk voordeliger geprijsd dan vergelijkbare earbuds van andere merken en daardoor een geschikte koop voor iedereen. Met een hoog draagcomfort wil je deze oortjes nooit meer uitdoen.

Lees meer...
Adverteerder
Naam:
Dealdonkey.com
Plaats:
NL
Bekijk advertentie