Bedrukte kerstballen met verpakking als geschenk!

569x bekeken
22-11-2017
Bedrukte kerstballen met verpakking als geschenk!
Bedrukte kerstballen met verpakking als geschenk!
Bedrukte kerstballen met verpakking als geschenk!
n.v.t.
Beschrijving Bedrukte kerstballen met verpakking zijn ideaal als relatiegeschenk. Promoboer is leverancier van de goedkoopste kerstballen met verpakking. Nu de winterse dagen weer op komst zijn, kunt u nooit te vroeg zijn met het bestellen van kerstballen. Wij zijn zowel fabrikant als bedrukker van de goedkoopste kerstballen met logo. Wij produceren ook de verpakkingen, waardoor wij deze geheel op maat kunnen produceren.

Welke materialen verpakking?
Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van custom-made verpakkingen, waardoor wij ieder gewenst materiaal aanbieden. De meest verkochte materialen zijn plastic en karton. Echter, kunt u ook kiezen voor een luxe verpakking die bijvoorbeeld gemaakt is van kunststof.

Bedrukken van de verpakking
Wij kunnen het doosje bedrukken op iedere gewenste wijze. Zo is het mogelijk enkele posities van het doosje te bedrukken, maar ook het gehele oppverlak. Wij zullen dan uw opdruk aanbrengen nog voordat deze de vorm van het doosje heeft. Hierdoor is uw bedrukking zichtbaar tot aan de randen.

Custom-made vorm/formaat doosje
Het doosje kan worden geproduceerd in iedere vorm of formaat. Zoekt u een groot doosje waar meerdere ballen in passen, dan maken wij die graag. Wij verpakken onze kerstballen per ieder gewenst aantal! Wilt u het doosje in de vorm van uw product, dan helpen wij u ook graag verder.

Kerstballen bestellen?
Wilt u graag kerstballen bestellen, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website http://www.promoboer.nl/kerstballen-bedrukken/ Zodra wij weten hoeveel stuks u wilt bestellen en hoe de verpakking eruit zal gaan zien, dan zullen wij zo spoedig een scherp aanbod doen!

Adverteerder
Naam:
maarten
Telefoon:
31854015987
Plaats:
Santpoort-Noord, NH
Meer advertenties van deze adverteerder
Website www.promoboer.nl/kerstballe..
Kerstpakkettenidee.nl